Små tankar om gårdagens riksdagsdebatt och SD

I dagens DN stod det om Jimmie Åkesson, SDs partiledare, och om gårdagens riksdagsdebatt. Debatten hade grund i självmordsdådet den 11 December och var sammankallat främst av  SD. Vid ett tillfälle i debatten drogs Malmöskjutningarna upp som en inlägg i debatten. Åkesson uttryckte sig om att han tyckte det var helt orelevant till diskussionen och att:

"- Det handlar (i det fallet) om en sjuk person som skjuter andra människor.
Det har inte med det här att göra."

Då är bara min lilla fundering, räknas man inte som sjuk när man planerar och genomför ett atentat för att spränga sig själv i luften och samtidigt helst skada andra? Personligen tycker jag att det kan vara riktigt relevant eftersom det är ett bevis på att det inte bara är muslimer som kan ha sådana "sjuka" åsikter att man medvetet försöker skada andra människor för att få ut sina åsikter i det öppna.

Sen att malmöskjutningarna utfördes av en svensk man riktad mot mörkhyade kanske inte stödjer Åkessons och SD i debatten är ju en annan fråga. För för dem är det väll viktigare att slå skräck i folket över muslimernas så kallade terror som tydligen växer sig allt större i Sverige  (efter vår första "stora" händelse någonsin) än vad det är att hålla sig till fakta?

Kommentarer
Postat av: Stellan Bojerud

Slå skräck i folket? Varför då? Det är dock en skillnad. Vettvillingen i Malmö har veterligen inte grundat sitt bestialiska beteende på någon religiös trossats. Koranen uppmanar däremot envar rättrogen att utsätta såväl dig som mig såsom otrogna hundar för "den slutliga lösningen".

2011-01-30 @ 05:02:48
URL: http://mopsen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0